Βράζει ο κορονοϊός στη Βόρεια Ελλάδα, οι γιατροί αναζητούν λύσεις σε προσωπικό και χώρο, ενώ οι θάλαμοι και οι κλινικές έχουν εξαντλήσει τα όριά τους.

Τα μέτρα κατά του Covid-19 φαίνεται ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα στη Βόρεια Ελλάδα και δεν είναι λίγοι οι επιστήμονες που ζητούν πιο αυστηρά μέτρα σε περίπτωση που την ερχόμενη εβδομάδα δεν ξεκινήσει  μια σημαντική πτώση στα κρούσματα και στις εισαγωγές στα νοσοκομεία.

Από χθες το πρωί μάλιστα στα χερσαία σύνορα της χώρας, δηλαδή στα βόρεια σύνορα, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού αυτά σφραγίστηκαν, ενώ και το συνοριακό σημείο ελέγχου της Κρυσταλλοπηγής επίσης παραμένει κλειστό.

Girl in a jacket
Βαγγέλης Μαραγκός
Είμαι ο Βαγγέλης Μαραγκός ιδιοκτήτης της εταιρείας Sound Press Media Production και της ιστοσελίδας aigaionews.gr Επαγγελματίας αθλητικός δημοσιογράφος μέλος της Ε.Κ.Υ.Τ ( Ένωση Κυκλαδικού Τύπου )και του Π.Σ.Α.Τ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) Βρίσκομαι στον χώρο τον ΜΜΕ και του ραδιοφώνου από το 1992 ενώ τα τελευταία χρόνια στον ενημερωτικό τομέα παρουσιάζω θεματικές εκπομπές ειδήσεων.