Στο κέντρο αποτρίχωσης και αισθητικής Hair Removal Experts by Evy Zarpa, γνωρίζουμε ότι ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται εξατομικευμένη λύση για την αποτρίχωση.  Αυτό οφείλεται στους διαφορετικούς τύπους δέρματος αλλά και στα διαφορετικά σημεία που απαιτούν το κάθε ένα τη δική του προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους θεραπεία.

Πολλές φορές ακόμα και στο ίδιο άτομο η τριχοφυΐα δεν είναι ίδια σε όλα τα σημεία του σώματος, οπότε μπορεί να χρειαστεί να γίνει συνδυασμός των μεθόδων.

Για το λόγο αυτό έχουμε επενδύσει στο σύνολο των διαθέσιμων τεχνολογιών γύρω από την αποτρίχωση, (λέιζερ Αλεξανδρίτη, λέιζερ τριπλού Αλεξανδρίτη, εστιασμένο παλμικό) προκειμένου να είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τη λύση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας, ανάλογα με τον τύπο δέρματος και την περιοχή.

 

Όλες οι παραπάνω τεχνολογίες λέιζερ να τονιστεί ότι είναι εξίσου αποτελεσματικές.

Το σημαντικότερο είναι ότι για εμάς κάθε περίπτωση είναι διαφορετική γι’ αυτό και προτείνουμε στον κάθε ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπειών, ώστε να καθορίσουμε με ακρίβεια τόσο τη μέθοδο που θα εφαρμόσουμε όσο και τον συνολικό αριθμό αλλά και τη συχνότητα των συνεδριών.

Προκειμένου να δημιουργήσουμε το πλάνο που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις σας, λαμβάνουμε υπόψη μας διάφορους παράγοντες που σχετίζονται με την τριχοφυΐα, όπως το χρώμα του δέρματος και της τρίχας, την περιοχή που σας ενδιαφέρει, τις μεθόδους που έχει ακολουθήσει κάποιος στο παρελθόν κ.α.

Τα φυσικά Καλλυντικά που πρέπει να γνωρίσεις!

Η εταιρεία φυσικών καλλυντικών Biosente Natural Cosmetics, ιδρύθηκε το 2014 από την αισθητικό Εύη Ζάρπα με έδρα τη Σύρο. Τα προϊόντα εξειδικεύονται στα μεσογειακά δέρματα και τις χώρες με αρκετή ηλιοφάνεια.


Για την παρασκευή των προϊόντων χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας πιστοποιημένες πρώτες ύλες από Έλληνες προμηθευτές. Η Παρασκευή και συσκευασία των προϊόντων πραγματοποιείται σε εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ εργαστήριο στην Ελλάδα. Τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τις ευρωπαϊκές οδηγίες για καλλυντικά και φέρουν αριθμό γνωστοποίησης CPNP. Αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή ήταν αρκετοί Έλληνες επιστήμονες βιολόγοι, αισθητικοί, χημικοί και γιατροί που με τις επισημάνσεις τους συνέβαλαν αποτελεσματικά στην τελειοποίηση των προϊόντων.

Στην Biosente Natural Cosmetics, είμαστε απόλυτα σίγουροι για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων και σας καλούμε να τα δοκιμάσετε, να μυρίσετε τα υπέροχα αρώματα, να νιώσετε την απαλή αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα και τη λάμψη που προσφέρουν στην επιδερμίδα.

Παράλληλα εκτός από τα προϊόντα ομορφιάς, υπάρχουν και προϊόντα που βοηθούν αποτελεσματικά σε διάφορα προβλήματα υγείας. Πρόκειται για κρέμες με βάση βότανα και εκχυλίσματα με θεραπευτικές ιδιότητες (άρνικα και κόκκινο πιπέρι για τον πόνο, καλέντουλα για επούλωση κ.α.) Η σειρά αυτή απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια φυσική λύση σε προβλήματα υγείας, σε όσους κάνουν ομοιοπαθητική αλλά και σε πολυασθενείς που δε μπορούν να επιβαρυνθούν με περαιτέρω χημικές ουσίες.

Και μη ξεχνάτε:

Η επιλογή του καλλυντικού θα πρέπει να γίνεται πάντα με ιδιαίτερη προσοχή για να ταιριάζει απόλυτα στο δέρμα και να αποδώσει τις ιδιότητές του στο δέρμα στο μέγιστο βαθμό.

Εύη Ζάρπα – Laser Αποτρίχωση – Μασάζ – Μανικιούρ Πεντικιούρ – Θεραπείες Προσώπου

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας ή κράτηση ραντεβού και απολαύσετε τις υπηρεσίες μας!

Girl in a jacket
Βαγγέλης Μαραγκός
Είμαι ο Βαγγέλης Μαραγκός ιδιοκτήτης της εταιρείας Sound Press Media Production και της ιστοσελίδας aigaionews.gr Επαγγελματίας αθλητικός δημοσιογράφος μέλος της Ε.Κ.Υ.Τ ( Ένωση Κυκλαδικού Τύπου )και του Π.Σ.Α.Τ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) Βρίσκομαι στον χώρο τον ΜΜΕ και του ραδιοφώνου από το 1992 ενώ τα τελευταία χρόνια στον ενημερωτικό τομέα παρουσιάζω θεματικές εκπομπές ειδήσεων.