Πραγματοποιήθηκε σήμερα στον θερινό κινηματογράφο ΠΑΛΛΑΣ η παρουσίαση της συνεργασίας των ακαδημιών του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου με τον Ατρόμητο. Παρουσία διοίκησης, προπονητικού επιτελείου, αθλητών και γονέων, η Ελλάς επισημοποίησε την συνεργασία της με τον Ατρόμητο. Από πλευράς Ατρομήτου, το παρών έδωσε ο Υπεύθυνος του δικτύου σχολών κ. Απόστολος Αποστόλου με τον Δημοσιογράφο του Ατρομήτου κ. Παύλο Κατώνη.

Ο κ. Αποστόλου παρουσίασε το πλάνο με το οποίο δουλεύουν οι ακαδημίες του Ατρομήτου από το 2015 μέχρι σήμερα, με την ευχή όλων να αναπτυχθεί μια μεγάλη συνεργασία.

Στην σημερινή παρουσίαση, το παρών έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λεονταρίτης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αλίκη Λεονταρίτη, ο Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος στον τομέα του αθλητισμού κ. Ιωάννης Βρούτσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένος Φρέρης, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και η συνεργασία με την διατροφολόγο κ. Ευστρατία κοντορουχά και την σχολική ψυχολόγο κ. Κυριακή Αλμπανίδου.

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης οι βραβεύσεις παλιών ποδοσφαιριστών  που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας των Αθηνών  όπως ο Σπουδαίος Συριανός ποδοσφαιριστής Μιχάλης Λυγνός ο Δημήτρης Μπολάκης  και ο Κώστας Καραλής.

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς ευχαριστεί θερμά τους κους. Αποστόλου και Κατώνη και την ΠΑΕ Ατρόμητος για την ένταξη των ακαδημιών μας στο δίκτυο σχολών της ομάδας.

 

 

Girl in a jacket