Του Βαγγέλη Μαραγκού

 

Πριν από λίγες ημέρες είχα αναφερθεί στην πρωινή μου εκπομπή στο Ραδιόφωνο ότι ο Μπάιντεν θα ήταν ο Νικητής τον εκλογών. Μετά από λίγα 24ωρα, ο χρόνος έρχεται να δικαιώσει την εκτίμηση μου.

Έτσι το εκλογικό θρίλερ στις ΗΠΑ λαμβάνει  τέλος έπειτα από τέσσερις ημέρες γεμάτες σασπένς, μάλιστα πρόκειται για μια νίκη που αποτελεί μια ιστορική στροφή για την Αμερική και όλο τον κόσμο της.

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα αναδείχθηκε νικητής με τουλάχιστον 273 μεγάλους εκλέκτορες, χάρη στη μεγάλη του νίκη  στην πολιτεία της Πενσυλβάνια. Έτσι λοιπόν ο Μπάιντεν θα γίνει ο 46ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και σίγουρα η χώρα μας θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει πράγματα από τον νέο “Δημοκρατικό” Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Girl in a jacket
Βαγγέλης Μαραγκός
Είμαι ο Βαγγέλης Μαραγκός ιδιοκτήτης της εταιρείας Sound Press Media Production και της ιστοσελίδας aigaionews.gr Επαγγελματίας αθλητικός δημοσιογράφος μέλος της Ε.Κ.Υ.Τ ( Ένωση Κυκλαδικού Τύπου )και του Π.Σ.Α.Τ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) Βρίσκομαι στον χώρο τον ΜΜΕ και του ραδιοφώνου από το 1992 ενώ τα τελευταία χρόνια στον ενημερωτικό τομέα παρουσιάζω θεματικές εκπομπές ειδήσεων.